A V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 hivatalos honlapján közzé tették a 2016-ban meghirdetett felhívások nyertes pályázatait.

2017. március 10.

Az EXPANDER Konferencia 2016. október 20-21-én zajlott le Tokajban az ICG Ex Ante Kft., a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség, valamint az Útirány Egyesület a Munkaerő-piaci Esélyegyenlőségért szervezésében, melynek témája a rugalmas foglalkoztatás volt.

2016. november 4.

Cégünk  - nyíregyházi partnercégünkkel, a MEGAKOM Kft-vel közösen - számos foglalkoztatási paktum létrehozására irányuló projekt előkészítésében és végrehajtásában vett részt ebben az évben. Munkánk eredményeként megkezdődtek a paktumokat megalapító ünnepélyes aláírások, konferenciák, valamint a paktumban érintettek és a lakosság bevonásával zajló szakmai fórumok, workshopok.

2016. október 25.

Rugalmasan, de hogyan? – A rugalmas foglalkoztatásról gyakorlatiasan
Tokaj, 2016. október 20-21.

2016. október 20.

Hogyan lehet tényleg működőképessé tenni a helyi gazdaságfejlesztést? Hol van tényleges tartalom a divatos trendek mögött? Mit tehet egy város a saját boldogulása érdekében – mit tettek meg és mit terveznek a már sikeres városok? Hogyan lehet hatékonyan kihasználni a helyi foglalkoztatási paktumok adta lehetőségeket? Mit vár el és mit ad egy befektető a térségnek, ahol működik? Vajon az országhatárokon átnyúlva is tehetünk a gazdaságfejlesztésért?

2016. október 20.

A ICG Ex Ante Tanácsadó Iroda, a MEGAKOM Tanácsadó Iroda, a Városkutatás Kft., az EX-ACT Project Tanácsadó Iroda, valamint a Mobilissimus Kft. közös szervezésében 2016. június 7-én kerül megrendezésre Budapesten a „Városfejlesztés 2.1 Szakmai Fórum”. A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők tájékozódjanak az aktuális nemzetközi városfejlesztési trendekről, valamint megismerhessenek olyan hazai és nemzetközi megoldásokat, jó gyakorlatokat, amit akár azonnal tudnak hasznosítani saját fejlesztéseik tervezése és végrehajtása során.

2016. június 7.